Covid update

COVID-19 maatregelen

Wens je een afspraak, aarzel dan niet ons te contacteren. Dit kan per mail info@kinekaai.be of telefonisch op 03/232.91.44.

Indien het nog niet lukt om tot bij ons te geraken, dan beschikken wij over de mogelijkheid om je op te volgen en te begeleiden via video- of telefonisch consult. Mits voorschrift van de arts, worden deze eveneens vergoed door het ziekenfonds. Mail gerust om dit aan te vragen.

Graag willen we iedereen duidelijk informeren over de hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in onze praktijk, zodat we de veiligheid van jullie, anderen en onszelf kunnen garanderen:

  • Bij symptomen van Covid-19 (hoest, koorts, loopneus, keelpijn, griepachtige symptomen) of zieke familieleden kan de gemaakte afspraak NIET doorgaan. Annuleer tijdig en contacteer telefonisch de huisarts.
  • Was de handen regelmatig en hou minstens 1,5 m afstand van andere personen.
  • Neem een (stoffen of chirurgisch) mondmasker mee naar de afspraak.
  • Gelieve alleen naar de praktijk te komen; partners of andere personen blijven buiten of in de auto wachten.
  • Beperk de tijd in de wachtzaal tot een minimum (max 5’). Indien je meer dan 5’ op voorhand aankomt, gelieve dan buiten of in de auto te wachten.
  • Wij zullen jullie vragen bij het binnen- en buitenkomen de handen te ontsmetten: onstmettingsalcochol is voorzien in de praktijk.
  • Er wordt geen cash geld meer ontvangen: betalen kan enkel via bancontact of app.

Alle therapeuten dragen een mondmasker en zijn voorzien van de nodige bescherming. Wij zullen na elke behandeling alle gebruikte materiaal grondig desinfecteren en de ruimte regelmatig ventileren.

Wij blijven de ontwikkelingen over het Coronavirus nauwlettend volgen en geven u indien nodig een update.

Wij kijken ernaar uit jullie (terug) te zien!
Tot binnenkort,

Eva, Amber en Laurens